Няма да оставим руският президент Владимир Путин да спечели, заяви

...
Няма да оставим руският президент Владимир Путин да спечели, заяви
Коментари Харесай

Еврокомисар: Няма да оставим Путин да спечели

Няма да оставим съветският президент Владимир Путин да завоюва, съобщи еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон на обща конференция с молдовския вътрешен министър Ана Ревенко в Брюксел.

" Да не бъдем наивни, Путин не цели единствено унищожаването на украинската страна и украинския народ, а и да раздели Европейски Съюз и да го дестабилизира ", добави еврокомисарят.

Йохансон означи, че следва среща на представители на страните от Европейски Съюз и Молдова за разискване на въпроси от региона на сигурността.

Разговорите ще обиден опасността от Русия и европейската помощ за Кишинев при опазването на вътрешната сигурност и границите.

Министър Ревенко уточни, че Москва и съветски олигарси поставят всички старания и не жалят средства, с цел да покачат дестабилизацията в Молдова до степен, че страната да се отклони от демократичния път.

" Службите за сигурност работят, само че против заканите за демокрацията можем да се надигнем единствено с общи старания. Молдова е просто на пътя на съветските дейности против стабилността ", добави Ревенко.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР