Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов от

...
Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов от
Коментари Харесай

Кристиан Карабельов от „Величие” се отказва да бъде депутат

Въз основа на подаденото заявление от Кристиан Малинов Карабельов от партия „ Величие “ той е премахнат от лист А, където са подредени претендентите за народни представители съгласно броя на получените желания (преференциите). Това излиза наяве от решение на Централната изборна комисия. Той е бил регистриран претендент за депутат и определен в Двадесет и втори избирателен регион – Смолянски.

Кристиан Малинов Карабельов е подал заявление, с което желае да не бъде разгласен за определен за депутат от кандидатската листа на партия „ Величие “. 

И през вчерашния ден ЦИК одобри решения, свързани с отводи на взели участие в изборите да бъдат депутати в 50-ото Народно заседание. Сред тях беше и лидерът на " ИТН "  Слави Трифонов. 

Христо Христов Петров от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, Ивайло Ванев Вълчев от партия „ ИТН “, Кристиан Иванов Вигенин от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, Станислав Добринов Стоянов от партия „ Възраждане “ пък обявиха, че желаят да бъдат оповестени за членове на Европейския парламент от България и да не бъдат обявявани за народни представители.

Не изпускайте ритъма на деня
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР