Няма да носим отговорност за безумни решения. Това заяви тази

...
Няма да носим отговорност за безумни решения. Това заяви тази
Коментари Харесай

Татяна Дончева намекна, че подкрепа за кабинет на ИТН няма да има


Няма да носим отговорност за безумни решения. Това съобщи довечера в „ Панорама “ Татяна Дончева от „ Изправи сеБГ! Ние идваме “. От думите й се разбра, че е по-вероятно партията й да не поддържа проектокабинета на Има Такъв Народ и че няма по какъв начин депутатите от ИБГНИ да гласоподават разделно. Не очаквайте двете групи да гласуваме друго всяка между тях, сподели още тя, визирайки и „ Демократична България “.

Припомняме, че по-рано през днешния ден парламентарните групи на двете обединения се събрана на следващо разискване на проектокабинета на „ ИТН “. Така и не излязоха с решение, не продължиха с рецензиите както към част от предложенитео министри, по този начин и към държанието на Има Такъв Народ.

По думи на Дончева късмет да се получи поддръжка за кабинет на Има Такъв Народ е да се създадат лични промени в поселения миг.

В това държавно управление, в тези персони няма хора, които имат потенциал. Казвам го с искрено и с доста паника. Това, което ние събрахме досега откроява кандидатката за обществен министър като единствения човек, който поназнайва от сферата си. Не приказваме за хората, за които интернет бълава с разнообразни особености от биографията, добави Татяна Дончева.

Тя не спести рецензии и към Петър Илиев – претендентът за вицепремиер и министър на вътрешните работи, за който има подозрения, че е плагиатствал.

Когато тикате за вътрешен министър един персонаж, който е почетен консул на офшорна зона и в чиято адвокатска адвокатска фирма има шест счетоводителки, не с цел да се занимават с правни съвещания, а с цел да се занимават с финансови транзакции. Тогава би трябвало да се запитате почетният консул на Барбадос дали показва Барбадос или българските национални ползи, обясни позицията си Дончева.

Тя добави, че не е сюрпризирана от нищо, най- малко от българския народ, който е „ податлив да взима странни, екстремални и най-много скарани със здравия разсъдък решения “.

Дончева счита също, че Слави Трифонов „ не е и няма да бъда политически водач “, тъй като няма благоприятни условия и потенциал.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР