Няма да има следващо правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов

...
Няма да има следващо правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов
Коментари Харесай

Манолова: Започваме с преизчисляване на пенсиите

Няма да има последващо държавно управление на ГЕРБ и Бойко Борисов няма да е министър председател. Борисов отива в историята. Това съобщи ръководителят на обединението „ Изправи се! Мутри вън! ” Мая Манолова.

Надеждата се разсъни, страхът си отива, смяната е необратима. Мутрите си потеглиха, само че не сме ги изгонили дефинитивно, сподели Манолова. И добави: „ Трябва да участваме в смяната, тя няма да се случи просто по този начин. Имаме още работа ".

" Изправи се! Мутри вън! закриха акцията си в парк „ Бачиново ” в Благоевград, тъй като идея на обединението е превръщането на Благоевград в зелен град с високи приходи.

„ Първият законопроект, който ще внесем ще бъде за преизчисляването на пенсиите. Ще подкрепим младите фамилии - с еднократна помощ от 2000 лева, 3000 лева и 4000 лева надлежно за първо, второ и трето дете. Предвиждаме 10 000 лв. поддръжка за второ и трето дете. Изискването е най-малко единият родител да е бил обезпечаван през последните две години “, съобщи още Мая Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР