Няма да е излишно, ако държавата остави в режим на

...
Няма да е излишно, ако държавата остави в режим на
Коментари Харесай

Първанов: Партиите да влязат в режим на диета

Няма да е ненужно, в случай че страната остави в режим на диета партиите. Аз самият съм бил водач на Българска социалистическа партия в най-тежкото време без един лев дотация. Това съобщи Георги Първанов, президент на България в интервала 2002 – 2012 година, в изявление за bTV във връзка намаляването на партийните дотации на 1 лев за автентичен глас.

Субсидиите за следващ път демонстрираха какъв брой килнат  е българският политически спор. Няколко седмици подред гледаме по какъв начин партиите още веднъж занимават хората със лично партийните си въпроси. Има толкоз значими и тежки проблеми на самите хора, обществото и страната, само че ние сме се вторачили в дотациите “, разяснява той.

По думите на Първанов, не е въпросът във фасадата дали ще кажем немски или американски модел на финансиране, в случай че не бъде разрушена същността - корпоративният избор.

" Всичко друго е измислено, всичко е реплика. Големите пари се въртят, те не са получени от дотациите, те се въртят под рафта и те дефинират вота. Всичко е контрактувано и осъществено под рафта. Всичко е скица “, добави президентът в интервала 2002 - 2012г.

Георги Първанов уточни, че предизборните акции в страната са сведени до най-малко. Попитан по какъв начин вижда резултатите на Българска социалистическа партия в последните избори, той отговори: „ Левицата е в рецесия и това би трябвало да си го кажем. В рецесия е огромната парламентарната левица на опозицията. Трябва смяна, би трябвало единство вътре в самата Българска социалистическа партия. Такива не виждаме. Трябва консолидация освен на левицата, 1999 година спечелихме локалните избори с консолидация на цялата съпротива и това беше сполучливо “.

По отношение на подаването и отдръпването на оставката на Корнелия Нинова като ръководител на Българска социалистическа партия, той акцентира, че резултатите на Българска социалистическа партия сами приказват за нея.

Имаме силово доказване на преимуществото на ръководителя, което не знам дали е верен ход, добави Първанов.

По мотив изявление на водача на левицата, че Първанов е влезнал в Българска социалистическа партия през задния вход, той акцентира, че той е влезнал в управлението на Българска социалистическа партия в най-тежкия интервал и е извел партията на печеливша позиция.

По думите му тя е тази, която е била въведена през задния вход.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР