Няма да допуснем гражданска война, дори да имаме шанс да

...
Няма да допуснем гражданска война, дори да имаме шанс да
Коментари Харесай

Дончев: Няма да допуснем гражданска война/ОБНОВЕНА/

Няма да допуснем революция, даже да имаме късмет да я спечелим. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев на ексклузивен брифинг на ГЕРБ във връзка снощните вълнения в София, предизвикани от поддръжниците на Румен Радев. Два митинга се срещнаха на жълтите павета в триъгълника на властта – в поддръжка на Радев, и в поддръжка на кабинета. След края им клакьорите на Радев, измежду които имаше доста футболни ултраси, отидоха до Народното събрание, блокираха Орлов мост, след това отново се върнаха пред Министерски съвет. По пътя си няколко пъти пробиваха полицейския кордон и влизаха в схатка с униформените, препречваха пътя на рейсовете, с които симпатизантите на ГЕРБ бяха пристигнали от цялата страна, хвърляха камъни по автобусите и блъскаха по тях.

Румен Радев е индивидът, виновен за вчерашните вълнения, изрично разгласи ГЕРБ. Много от хората, които бяха на „ Дондуков ” 2, бяха подведени и станаха декор на шпиц командите на Васил Божков, сподели депутатът Тома Биков. Той бе безапелационен, че нощес не е имало принуждение единствено с помощта на напъните на служителите на реда.

Цветомир Паунов сподели фотоси на яки момчета, които блъскат по рейсовете на деятелите на ГЕРБ, пристигнали от цялата страна, с цел да поддържат кабинета. Един от фотосите показваше служител на реда със строшен нос.

На митинга в поддръжка на Радев имаше платени провокатори. Те имат своята поддръжка надалеч зад рамките ни, в една доста топла страна и бяха стимулирани от всички тези олигарси, които сега са главните сценаристи и режисьори на бледия техен артист - президента Радев, съобщи още Паунов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР