Няколко служители на реда застреляха мъж на магистрала в Западна

...
Няколко служители на реда застреляха мъж на магистрала в Западна
Коментари Харесай

Полицаи застреляха мъж в щата Западна Вирджиния

Няколко чиновници на реда гръмнаха мъж на автомагистрала в Западна Вирджиния, оповестиха новинарските организации, а видеозаписът от стрелбата се популяризира в обществените мрежи, осведоми Асошиейтед прес.
Властите не оповестиха детайлности и не дадоха отговор на настояванията за повече информация.
На видеото мъжът излиза на четирилентовата автомагистрала покрай град Бекли, като държи нещо, което наподобява като револвер. Най-малко половин дузина чиновници на реда го преследват с извадени оръжия. Мъжът поредно насочва предмета в ръката си към главата си и го подвига във въздуха няколко пъти, до момента в който е извърнат с лице към служителите на реда, а по-късно се обръща с тил и се отдалечава.
Един от служителите на реда прострелва мъжа, който пада на земята. След това органите на реда стрелят още няколко пъти по него, даже когато той лежи без да реагира.
Щатската полиция на Западна Вирджиния, шерифският отдел на окръг Роли и шерифският отдел на окръг Файет не дават отговор на позвъняванията на Асошиейтед прес, търсещи коментар.
„ Реджистър хералд “ оповестява, че стрелбата е станала в сряда сутринта, откакто мъжът е вкарал наследник пикап в канавка край автомагистралата, след което е тръгнал пешком.
Новинарските организации оповестяват, че минувач е записал видеото, до момента в който е седял в кола против търговски център в южната част на щата.
Според репортажи малко след стрелбата тялото, лежащо на пътя и покрито с бял чаршаф, е било изнесено от мястото на случая и откарано с кола за спешна помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР