Няколко жертви на стрелби регистрира германската полиция, съобщи местната преса.

...
Няколко жертви на стрелби регистрира германската полиция, съобщи местната преса.
Коментари Харесай

Голяма трагедия в Германия! Мъж застреля майка си и приятелката й по тяхно желание

Няколко жертви на стрелби записва немската полиция, заяви локалната преса. Три бездиханни тела откри полицията в баварския град Алтфраунхофен след необичайно позвъняване в сектора. Мъртвите са напуснали този свят от огнестрелни рани, написа в. „ Билд “, цитира Монитор.

Според проверяващите става дума за смразяваща фамилна покруса, съобщи източник от полицията пред вестника. Специалистите считат, че 49-годишен мъж е прострелял майка си (на 83 години), другарка на майката (61 г.), а по-късно и себе си. Преди това мъжът се е обадил в полицията и споделил да дойдат да приберат „ трите натрупа “.

След това затворил и повече не отговарял на позвъняванията от полицейския оператор. След като малко по-късно чиновниците на реда пристигнали на място и огледали къщата, разкрили три натрупа. По време на огледа било намерено прощално писмо, съгласно което убийството на дамите е осъществено по тяхно предпочитание от мъжа, който по-късно също решил да приключи връзките си с живота.

По писмото криминалистите разкрили отпечатъци на убиеца-самоубиец. Оръжието на убийството е било нелегално, открила инспекция. Живееща в прилежащата къща жена е споделила пред „ Билд “, че двете дами били тежко заболели, а мъжът също не бил в положително здраве – даже единствено тъй като тежал близо 300 кг и страдал от меланхолия. Всички те живеели от обществени помощи и от пенсията на майката.



В същото време в Бремен се разигра обществен разстрел пред локален супермаркет . Според очевидци на входа на магазина се стигнало кавга сред двама мъже, след която единият от тях измъкнал и без доста да му мисли решил разногласието като гръмнал съперника (малко по-късно той умрял в болницата). Извършителят по-късно си плюл на петите и липсващ в близките директни. На паркинга останали единствено няколко близки на починалия, които трябвало да бъдат упокоявани от полицейски психолог поради ужасния стрес, в който изпаднали. Няма данни да има заплаха за други поданици на Бремен. Инцидентът се проверява от локалната полиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР