Няколко дами черпят с феминистки хит в Театъра на армията.

...
Няколко дами черпят с феминистки хит в Театъра на армията.
Коментари Харесай

Военният театър черпи с женски хит

Няколко дами черпят с феминистки шлагер в Театъра на армията. Лиза Шопова – дъщерята на Наум Шопов, режисира  Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова и Евелин Костова в пиесата на  Питър Куилтър „ Стъпка по стъпка “. Плакатът пък е рисуван от Рада Миладинова – внучката на Григор Вачков.

Пищната и отракана Паула, умозрителната и плаха Софи и разколебаната цинична младоженка Моника се събират, с цел да изкачат планината в памет на умрялата си другарка. „ Какво се случва, когато три дами малко „ по насила “ потеглят на двудневен поход? Естествено си споделят, само че не всичко, след това без забележима причина се карат и сдобряват. „ Малко “ се напиват, сякаш се ненавиждат, само че пък доста се обичат. Да, на пръв взор това е цялостен безпорядък от усеща, само че ние, дамите, го назоваваме другарство. И колкото и да ни вълнуват мъжете, има нещо, което те не могат да ни дадат А то е този разпръснат пъзел от усеща, в който съумяваме да не се изгубим.  Два дни, през които три дами взимат значими решения, преодоляват трудности, които водят до неуместни и трогателни обстановки по сред им. Ще си кажат ли истината, ще намерят ли сили да си простят, ще оцелеят ли в тази враждебна среда?  И въпреки всичко – това, което се случва в планината, си остава в планината! “, разяснява Лиза Шопова, която припомня, че на мъжете също ще им е доста занимателно да гледат постановката.  

Срещата на трите „ мацки “ с природата и непредвидените компликации припомнят, че в забързания свят никой няма време нито да надникне в себе си и да разкрие до дъно възприятията си, нито да разбере близкия човек. Около палавниците за лукс подскачат трима юнаци, които бърборят на развалени италиански, британски и немски – в техните алпийски одежди се кипрят студенти от класа на Атанас Атанасов в НАТФИЗ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР