Няколко безпилотни самолета са се опитали да атакуват петролна рафинерия

...
Няколко безпилотни самолета са се опитали да атакуват петролна рафинерия
Коментари Харесай

Украйна удари поредна руска рафинерия, този път в Краснодарския край

Няколко безпилотни самолета са се пробвали да нападат петролна рафинерия в Славянск на Кубан, оповестяват съветските държавни организации.

Те се базират на оперативния щаб на Краснодарския край.

Според версията на формалните лица дроновете са били " обезвредени ", само че свалянето на един от тях е провокирало пожар . Украински медии обаче настояват, че пет дрона са поразили задачата.

В град Славянск-на-Кубан се намира Славянската петролна рафинерия (ООО " Славянск-Еко " ). Според вестник " Комерсант " предприятието е измежду петте най-големи нефтопреработвателни компании в района.

Това е шестата рафинерия , атакувана в Русия през последната седмица.

???? Drone attack on oil refinery in Slavyansk-on-Kuban, Russia. Five drones hit the target.
— Tinu???????????????? (@TinuFella)
Властите оповестиха, че по време на офанзивата с украински дронове един локален гражданин е умрял от сърдечен припадък.

Кметът на Москва Сергей Собянин заяви за свалени дронове над столично летище Домодедово .

Силите за противовъздушна защита на Министерството на защитата в Домодедово са отблъснали офанзива от два дрона, летящи към Москва, заяви кметът на Москва Сергей Собянин.

" На мястото на падащите парчета, по предварителни данни, няма опустошения или жертви. На мястото на случая работят експерти от службите за незабавна помощ ", се споделя в канала на кмета в Telegram.
 Украйна удари рафинерия и в Ростовска област
Украйна удари рафинерия и в Ростовска област

Производствените мощности са спрени

По-късно Собянин заяви за отразяване на офанзиви с дронове в градските региони Раменское и Ступино .

Той не даде детайлности, съветското министерство на защитата не заяви за нахлуване с дрон. В изискванията на война Би Би Си не може бързо да ревизира изказванията на формалните лица.

Преди това кметът заяви за свален дрон край Москва във вторник тази седмица, а преди този момент не е имало набези в продължение на съвсем два месеца - от средата на януари.

Белгородска област . Четири безпилотни самолета са хвърлили взривни устройства в селището Октябрски в Белгородска област, заяви губернаторът Вячеслав Гладков. Няма жертви вследствие на детонациите, има нанесени вреди по електропроводите и газопроводите.
 Дронове уцелиха съветска петролна рафинерия в Калужка област, твърди Украйна
Дронове уцелиха съветска петролна рафинерия в Калужка област, твърди Украйна

Щетите се ревизират

Ростовска област . Според губернатора Василий Голубев частите за противовъздушна защита сполучливо са отблъснали офанзива на безпилотен летателен уред от самолетен вид на метода към Каменск довечера. Последствията на място се прецизират.

Калужка област . Средствата за противовъздушна защита смъкнаха три безпилотни летателни апарата, които се пробваха да нападат инфраструктурни обекти в Кировска област, заяви губернаторът Владислав Шапша. Освен това, по негови данни, в неделя сутринта в покрайнините на Калуга е бил погубен от силите за противовъздушна защита още един дрон, без жертви и вреди. На мястото на случая работи оперативна група.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР