Някои знаци на зодиака са предразположени да помнят дълго време

...
Някои знаци на зодиака са предразположени да помнят дълго време
Коментари Харесай

Жените от тези зодии най-трудно забравят бившите си

Някои знаци на зодиака са предразположени да помнят дълго време предишното. Те претърпяват доста мъчно раздялата и като че ли не могат и не желаят да не помнят някогашния. Ето кои са те:

Телец

Жената Телец е извънредно сантиментална, само че това не е единствената причина, заради която не може бързо да пусне някогашната си обич. Чувственото и правилно момиче Телец въплъщава тези черти по-силно с първата си обич. За другите е доста по-трудно да не помнят своята половинка. Тя е непрекъсната и безкомпромисна, когато става дума за обич, тъй че не бърза да трансформира своя сантиментален статус, тъй като доста мъчно не помни предходната обич.

Рак

Жената Рак е доста сантиментална и има по-чувствен взор към света. Когато нейното сърце е привлечено от някой специфичен, тя прави оценка освен възприятието да се влюби, само че и самата концепция за любовта. Дори сътрудникът ѝ да не е оправдал доверието, неговият облик заема скрито място в сърцето ѝ.

" Изключително съм привързана към мъжете, от време на време просто захласната от един човек. Никога не съм била почитател на непознати красиви мъже. Необходимостта да срещна нов човек ме кара да се напъвам. Предпочитам да остана с някого, който познавам извънредно добре. Вероятно по тази причина някогашният ми другар Павел не ми излиза от главата. " Люба, 26-годишна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР