Някои потребители на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro

...
Някои потребители на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro
Коментари Харесай

Странен бъг след последния софтуерен ъпдейт на iPhone 14 Prо

Някои консуматори на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са се сблъскали със чудноват проблем, който се показва в появяването на зелени и жълти линии при включване на смарт телефона. Във форумите на Reddit и други онлайн запаси се появиха свързани известия от притежатели на смарт телефони Apple.

В една тематика в Reddit десетки консуматори на iPhone 14 Pro оповестяват, че при включване на устройството на екрана се появяват една или повече зелени или жълти ленти. В някои случаи тези ленти мигат за няколко секунди, след което изчезват и устройството продължава да се зарежда.
-->
Някои консуматори са се свързали с поддръжката на Apple и са получили информация, че казусът не е резултат от хардуерна щета, а е породен от софтуерен бъг в iOS 16. Съобщава се, че жълтите и зелените линии са почнали да се появяват при зареждане на някои от флагманските смарт телефони на Apple след инсталиране на актуализацията iOS 16.2, макар че в някои случаи сходна обстановка е следена и при смарт телефони с iOS 16.

Един консуматор на Reddit, базирайки се на инженер на Apple, оповестява, че компанията сега работи по софтуерна корекция на упоменатия проблем. Представители на компанията към момента не са коментирали въпроса.

В момента Apple тества iOS 16.3 с разработчици и членове на обществената стратегия за бета проби. Въпреки това стартирането на тази актуализация се чака едвам при започване на идната година. Възможно е Apple да пусне непланирана актуализация на софтуера, с цел да в профил казуса с прозиращия екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР