Някои от представителите на зодиака най-вероятно от известно време се

...
Някои от представителите на зодиака най-вероятно от известно време се
Коментари Харесай

4-те зодии с ново гадже през МАРТ

Някои от представителите на зодиака най-вероятно от известно време се усещат некомфортно във връзката, в която се намират. Усещат, че нещо „ куца “ и е време тя да бъде прекъсната. Други от дълго време копнеят да срещнат огромната обич, само че нямат този шанс. И за едните, и за другите март е подготвил приятни изненади на любовния фронт. Нужно е единствено те да измежду четирите късметлийски знака през този месец, които ще срещнат новото си гадже.
Овен
Драги Овни, любовният ви хороскоп за март допуска чудесни благоприятни условия за основаване на нови контакти. Ще блестите с сексапил и харизма и елементарно ще бъдете забелязвани. През идващите седмици общуването няма да е проблем за вас, а запознанствата ще следват едно след друго. Социалният ви живот ще е извънредно кондензиран – ще имате чести оферти за срещи от другари или различен вид събирания, а в случай че методите резервирано, единствено ще сгрешите. Не ги отхвърляйте, тъй като на някоя от тях може да срещнете индивида, който ще заплени сърцето ви. Ще ви помогнем, като ви кажем, че това може да се случи и по време на служебно пътешестване, командировка или различен вид бизнес срещи.
Телец
Любовта се е отправила към вас, благи Телци. Мнозина от вас отдавна чакат своя сътрудник, само че за жалост попадаха единствено на несъответствуващи хора, които ги разочароваха по един или различен метод. Възможно е тези страсти в един миг да са взели превес даже до степен, в която сте се отчаяли, че в никакъв случай няма да откриете своята сродна душа. Март месец и настъпващата пролет ще изтрият всичко отрицателно в любовен аспект досега, тъй като ви чака огромно благополучие. Имате огромни шансове да намерите индивида, който ще ви накара да полетите на крилете на любовта. Нужно е обаче да бъдете по-общителни и отворени към другите, както и да се вслушвате в препоръките на околните си.

Скорпион
Скорпиони, в случай че усещате, че не сте щастливи с сегашния си сътрудник, най-вероятно е настъпило времето да се разделите и да потърсите някой, с който ще споделяте същински и красиви усеща. Дълго време отлагахте този миг, макар че сте наясно, че проблемите с половинката са взели превес. Сега е моментът да поставите картите на масата и да заявите, че имате потребност от смяна. Сами знаете, че заслужавате повече. За да го получите обаче, първо би трябвало да го потърсите. Добрата вест е, че звездите ще ви направляват по пътя ви към любовното благополучие в идващите дни. Ще ви подскажем, че има възможност да намерите новото си гадже и измежду някои от сътрудниците си, тъй че не отхвърляйте покана за кафе от някой от прилежащото бюро.
Риби
Мили Риби, оставете скромността вкъщи, грабвайте новите си облекла и излизайте на открито. Някъде там планетите са ви подготвили същинска сантиментална приказка. Ще изживеете разтърсваща любовна спекулация – при някои тя може да е буйна и пламенна случка за една нош, само че при други ще сложи началото на постоянна връзка. Съветваме ви да не се поддавате на вашата типична несигурност и податливост към разбор на всяка обстановка, тъй като по този начин рискувате да не се насладите на трепетите, които ви чакат. Не оставяйте страховете да ви водят, а се радвайте на това, което се задава пред вас. Ще срещнете човек, който ще отговори по най-пълноценния метод на вашата чувствена и сантиментална натура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР