Някои от онези лесни навици, които повечето знаем, че са

...
Някои от онези лесни навици, които повечето знаем, че са
Коментари Харесай

3 навика, които да усвоим през лятото, за да сме по-щастливи

Някои от тези лесни привички, които множеството знаем, че са потребни, само че постоянно забравяме да практикуваме.

Оставете обичаните еспадрили у дома и вървете боси

Както го правехме, когато бяхме деца – ходенето без обувки е здравословен табиет, който се следва от генерации наред, само че времето, прекарано в града, постоянно ни кара да го забравим. Много са изгодите от босото вървене, измежду които и подсилване на мускулите, усмиряване на напрежението в ходилата и възстановяване на настроението… а е и доста по-забавно.

 3 навика, които да усвоим през лятото, с цел да сме по-щастливи

Не поръчвайте храна, а вкарайте цветовете на лятото в чинията си със салати

През този сезон не ни трябват изключително огромни кулинарни умения, с цел да се насладим на вкусни ястия, заредени с потребни витамини и антиоксиданти. Едно предписание, което можем да следваме елементарно при образуването на обедите и вечерите си – вмъкнете допустимо най-вече цветове в чинията си, с цел да си набавите оптимално доста потребни субстанции.

Отворете необятно прозорците

Всички знаем за изгодите от витамин D и през лятото получаваме в огромни порции от него, когато сме на плажа. Но даже и да сте надалеч от морето, в офиса или у дома също можете да почерпите от позитивния резултат на слънчевите лъчи и по-чистия въздух през лятото, като оставите отворени необятно прозорците.

А в случай че си позволявате всеки ден да излизате за по половин час два пъти дневно, ще откриете същински огромна смяна в тонуса и настроението си.

Ако се борите с преяждането, пробвайте тези трикове

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР