Някои кръгове се опитват да използват момента, близостта на войната,

...
Някои кръгове се опитват да използват момента, близостта на войната,
Коментари Харесай

Никола Минчев: Някои кръгове използват момента, за да дестабилизират обстановката в страната

Някои кръгове се пробват да употребяват момента, близостта на войната, за свои стопански и политически цели. Целта е да се основава нестабилна конюнктура в страната. Това съобщи ръководителят на Народно събрание Никола Минчев в студиото на " Говори в този момент " по.

По думите му въпросът с опашките тази заран поради промоционална цена на олиото е еднакъв с цената на бензина при започване на месеца, създавайки се конюнктура напрегнато. След това времето демонстрира, че няма предпоставки за сходно нещо, сподели Минчев. Според него " промоционалната цена " е в действителност естествената за пазара.

Председателят на Народно събрание разяснява, че няма директна заплаха за България поради войната в Украйна и не е належащо въвеждането на изключително състояние у нас. Запасяването със зърно може да се случи напълно умерено, с цел да може страната да бъде защитена от ценова и продоволствена рецесия.

Никола Минчев сподели още, че фокус на срещата сред Кирил Петков и Реджеп Ердоган е бил стопански и транспортен, само че не е разговарял с премиера за мнения след срещата във връзка желанието за енергийна диверсификацията от наша страна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР