Някои хора мислят, че прескачането на закуската е голяма тактика

...
Някои хора мислят, че прескачането на закуската е голяма тактика
Коментари Харесай

3 начина, по които закуската може да ви помогне да отслабнете

Някои хора мислят, че прескачането на закуската е огромна тактичност за намаляване. Логиката е, че те изрязват калории от дневния си банкет. За страдание, това не работи по този метод. Повечето хора ще компенсират калориите по-късно денем. Храненето заран може фактически да ви помогне да постигнете задачата си за намаляване и тук има три аргументи:

1. Закуската забързва метаболизма ви

Ако пропуснете първото ястие за деня, метаболизмът ви в действителност се забавя, с цел да спестите сила. Изследванията демонстрират, че тези, които закусват, постоянно губят тегло, а тези, поддържат добра форма и са по-малко склонни да имат наднормено тегло. Освен това хората, които закусват са по-склонни да упражняват постоянно. Така че не забравяйте да закусвате, и то в границите на един час след пробуждане.

2. Протеинът понижава апетита за сладкиши

Високото количество протеини при известни закуски като кисело мляко, пълнозърнести храни и яйца ще ви дадат сила, тъй че ще бъде по-малко евентуално да имате потребност от нещо сладко и кофеионови питиета.

3. Фибрите засищат и вършат корема ви плосък

Пълнозърнестите храни и пресните плодове по едно и също време са превъзходен избор за закуска, тъй като те са с високо наличие на фибри. Фибрите освен ви кара да се чувствате сити по-дълго, по тази причина не се чувствате гладни сред храненията, само че също по този начин понижават подуването на корема, обвързвано с запек, което прави корема ви по-плосък.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР