Някои експерти вече изразиха мнение, че таблетите на Apple са

...
Някои експерти вече изразиха мнение, че таблетите на Apple са
Коментари Харесай

iPad с гъвкав дисплей и панти от въглеродни влакна се очаква през следващата година

Някои специалисти към този момент показаха мнение, че таблетите на Apple са продуктовата категория, която ще се възползва повече от въвеждането на гъвкави екрани, в сравнение с смарт телефоните. Известният анализатор Минг-Чи Куо загатва вероятността iPad със сгъваем механизъм от въглеродни нишки и еластичен екран да се появи през 2024 година в новите си прогнози

Както изяснява MacRumors, базирайки се на поредност от туитове на този анализатор, през идващите дванадесет месеца Apple няма да разкрие нищо ново в сегмента на таблетите, само че през идната година ще показа таблет с еластичен екран и сгъваем корпус, който ще предлага по-голяма непоклатимост при потребление на машината като преносим компютър. Този модел ще бъде направен от въглеродни нишки, което ще обезпечи по едно и също време висока здравина и ниско тегло на структурата.
-->
Един от бенефициентите на тези промени ще бъде китайската компания Anjie Technology, на която ще бъде предоставена работата по детайлите на дизайна на новия таблет. Различни източници, които се конкурират между тях, оферират своите прогнози за естеството на измененията в таблетите на Apple. Някои считат, че те ще получат MagSafe конектор и OLED екрани, до момента в който други считат, че Apple ще предложи и версия на таблета за монтиране на стена за ръководство на интелигентния дом.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР