Някои баскетболни тренировъчни зали в НБА могат да отворят отново

...
Някои баскетболни тренировъчни зали в НБА могат да отворят отново
Коментари Харесай

В НБА отварят тренировъчни зали

Някои баскетболни подготвителни зали в НБА могат да отворят още веднъж най-рано идващия петък, съобщи ESPN, само че това не значи, че постоянният сезон в лигата ще бъде възобновен.

Националната баскетболна асоциация беше първата американска спортна лига, която прекрати акцията си заради COVID-19, правейки го на 11 март след позитивната проба на Руди Гобер от Юта Джаз. Но откакто няколко от американските щати, най-много Джорджия, отслабват изключителните ограничения за домашна карантина, лигата може да разреши на играчите да се завърнат в подготвителните зали в тези места.

Тренировките ще бъдат доброволни, и самостоятелни по естество, допълниха от ESPN на уеб страницата си. Освен това стана ясно, че НБА работи с отбори, основани в места с по-строги карантинени ограничения, с цел да откри различни способи за тренировки на играчите им. От лигата не разясниха за Ройтерс излязлата информация.

Някои американски щати бяха ударени надалеч по-сериозно от короновируса от други. НБА имаше към 1/4 до края на постоянния си сезон от 82 мача, когато сезонът бе прекратен. Плейофите трябваше да стартират предходната седмица и да приключат в средата на юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР