Някои аспекти от аржентинската радост не бяха толкова приятниВ най-емоционалните

...
Някои аспекти от аржентинската радост не бяха толкова приятниВ най-емоционалните
Коментари Харесай

Нелицеприятни прояви: Лионел Меси псува, Мартинес скандализира с жест

Някои аспекти от аржентинската наслада не бяха толкоз приятни

В най-емоционалните мигове хората постоянно реагират непринудено и безогледно, а това важи с цялостна мощ и за двамата аржентински герои след огромния край - Лионел Меси и Емилиано Мартинес.

В минутите на висша наслада, двамата се регистрираха с не до там приятни прояви, изключително тази на вратаря Мартинес, написа.

Той бе в основата на аржентинския успех, освен поради избавената дузпа във финала, решителната интервенция в 121-ата минута и изявите му през целия шампионат. Напълно справедливо той получи наградата за вратар №1 на шампионата.

Но това го сподели в ужасяваща светлина, тъй като Мартинес употребява трофея, с цел да насочи доста противен жест, имитирайки половия си орган.

Не стана ясно дали е жестът му е ориентиран съответно към някого, или бе просто чудноват изблик на наслада, само че сигурно Мартинес ще си навлече голяма вълна на неодобрение, а евентуално и санкция.



Снимка: Getty images

В насладата си с недомислена демонстрация се регистрира и Лионел Меси, който взел микрофона, с цел да пее с аржентинските почитатели, употребява циничен израз.

" Ние сме първенци ", извика той, а изречението бе довършено с изрази свързващи майки и женски полови органи.

В този миг всички погледи бяха ориентирани към него, поради което извиканото стана на висок глас.

Неприятен момент в другояче блестящия облик на Меси, само че надали в миговете на висша наслада, това може да трогне гениалния футболист.



Снимка: Getty images
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР