Някогашната фолкфурия Кали вече напълно се разграничава от колегите си

...
Някогашната фолкфурия Кали вече напълно се разграничава от колегите си
Коментари Харесай

Кали тотално скъса с чалгата, смени си името

Някогашната фолкфурия Кали към този момент изцяло се разграничава от сътрудниците си от попфолка. Певицата приготвя внезапния завой в кариерата си към този момент няколко месеца, а на 1-ви бе първият ѝ огромен концерт с новата идея в музиката ѝ.

Тя извърши едни от най-големите си шлагери, само че с нови аранжименти и с огромен бенд, което е съкровена фантазия на Кали от години насам. След събитието певицата обмисля още по-голяма смяна, като сменя даже псевдонима си. Кали, която в действителност се споделя Галина, към този момент ще се подвизава с името Манга.

Самата изпълнителка разясни, че псевдонима идва от японски комикс и ѝ харесва по какъв начин звучи. Тя добави, че защото трансформира напълно концепцията към себе си в музиката, е редно да смени и името си. А ето за какво е решила да постави завършек на славните ѝ време в попофлка:

"Мина ми времето за попфолк. Всеки би трябвало да си знае по кое време му идва краят. У нас, в България, младите слушат чалга. Масово в нощните заведения хората са на възрастта на огромния ми наследник. Не може да надяна един минижуп или тясна черна рокля и да се вихря пред тази аудитория. А хората да ме зяпат. Правила съм го преди, но към този момент го надживях. По-обрана съм. Има млади девойки, които да го вършат. Лошото е, че попфолкът доста се промени. Младите ми колежки вършат едни и същи песни. Приличат си. Дори не мога да ги различа ".

Тя е безапелационна, че концертът ѝ я заредил с неповторима страст и употребява Инстаграм профила си, с цел да благодари на публиката, която е била запленена от песните ѝ:

"Благодаря ви! От цялото си сърце за всяка споделена страст! Не знам дали аз стигнах до сърцата ви, само че вие несъмнено изпълнихте моето с доста обич! Признателна съм! ".

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР