Нумерологията има дълга история и се наблюдава в различни култури

...
Нумерологията има дълга история и се наблюдава в различни култури
Коментари Харесай

Нумерология и значението на 3, 6, 9 - какво трябва да знаем

Нумерологията има дълга история и се следи в разнообразни култури по целия свят. Тя има корени в античните цивилизации, като античния Египет, Вавилон и Гърция.

Нумерологията е религия в това, че числата имат алегорично и мистично значение и че те могат да бъдат употребявани за откриване на информация за личността, живота и бъдещето на индивида. Нумерологията се изследва и употребява посредством разбор на числови шаблони, които се свързват с дати, имена и други числови аспекти в живота на индивида.

В основата на нумерологията е да се откри вселенския смисъл на база значение и символика на числата. В актуален проект, тя се употребява за разбор на личността и характера на индивида, както и за предсказания за бъдещето. Тя може да разкрие информация за виталните уроци, задачите и провокациите на индивида.

В нумерологията числата 3, 6 и 9 имат специфични и значими алегорични смисли. Те се свързват с разнообразни качества, характерности и въздействия и се смятат за изключително мощни и положителни цифри. Ето какво би трябвало да знаете за тях:

Нумерология и значение на цифрата 3

 Нумерология и значение на цифрата 3

Числото 3 е нечетно, като тройката е знак на взаимоотношението и единството на индивидите в обществото. Числото образува триадата дете, майка и татко. Символично тройката се счита за знак на живота. С цифрата се изобразяват триади, стоящи в основата на живота. Освен фамилното единение, тройката отбелязва още Светата Троица на всяко равнище. Три са и главните органи за поддържането на живота – белите дробове, мозъкът и сърцето.

Числото 3 в нумерологията се свързва и с триединството на преплетените пръстени в античното знание за Свещената геометрия. Според латинския принцип, всичко, което идва и минава през тройката, в действителност е съвършено и приключено.

Всички тройки реализират с лекост професионалната си реализация. Те са положителни търговци, обичат риска и постоянно реализират значителен принос в науката. В съкровен проект, тройките са оптимисти и показват свободно своите страсти.

Нумерология и значение на цифрата 6

 Нумерология и значение на цифрата 6

Нумерологичното число 6 е четно число, което символизира любовта и хармонията. Това е цифрата на класиката и салдото във всички сфери на живота – дом, семейство, кариера. Шестицата притегля към себе си материалното благоденствие. Числото 6 в нумерологията притегля към себе си колоритността и хармоничния метод на живот.

Шестиците са артистични и спокойни хора. Те са последователи на изкуството, само че неведнъж са инертни. Ако преодолеят страха си, те могат да покорят всяка сцена, изложба, студио и така нататък Шестиците са универсални и адаптивни. Професионално те могат да се развия във всяка сфера, защото се учат извънредно бързо.

В спорта шестиците са извънредно дисциплинирани и виновни. Те могат да реализират висши достижения, защото се грижат интензивно за здравето си. В съкровен проект, шестиците търсят най-много баланс и успокоение в връзките.

Нумерология и значение на цифрата 9

 Нумерология и значение на цифрата 9

Числото 9 е белязано от знака за хуманизъм и повсеместност. Числото дава на своя собственик мощна вътрешен глас, приемливост, безрезервност и обич към света. Числото 9 в нумерологията символизира братството и единството. Деветките са демократични и кардинални хора. Те обичат да пътуват и да се обогатяват културно.

Това са хора с изострено чувство за правдивост. Те се вълнуват от паниките на останалите и обичат да оказват помощ. Деветките са последователи на хуманизма, по тази причина опознават разнообразни култури и нации, и се пробват да схванат несполуките на всеки.

Деветките се ориентират към специалности, свързани с хората. Те са дипломатични и обичат да договарят. Деветките могат да се уговарят и да се пазарят, по тази причина са сполучливи в търговията и бизнеса. В съкровен проект, те са хора, които обичат да дават и получават обич в огромни дози и във всевъзможни аспекти.

Вижте също:

- Какво да вършат хората с кармично число 3;

- Какво да вършат хората с кармично число 6;

- Съвети за хората с кармично число 9;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР