Нумеролог направи интересни прогнози за месец юли.Очаква ни добър, активен

...
Нумеролог направи интересни прогнози за месец юли.Очаква ни добър, активен
Коментари Харесай

Ето го кодът за успех през юли! Кой го разкри

Нумеролог направи забавни прогнози за месец юли.

Очаква ни добър, деен месец, ориентиран към фамилията с повече наслада, любовни прекарвания и мераци. Здравето през юли ще бъде уязвимо в региона на стомаха, белите дробове и са вероятни счупвания. 
-->
Това разяснява в предаването " На кафе " нумерологът Милена. 

Юли е най-хубав месец за хората, родени на числата 1, 10, 19 и 28, а най-лош за хора, родени на 8,17 и 26-о число. Всички останали ще имат добър към отличен месец, уточни тя.

Хубави дни за вадене на документи и сключване на значими контракти са 10, 12, 19, 21,28 юли. Най-хубавият ден за започване или назначение на работа е 19-и. Дни за брак са 18 и 19. Дни за парично струпване във времето са 3, 10, 16, 19. Ако желаете да се отървете от остарели движимости, да извършите чистка в у дома или да отидете на доктор, направете го на датите 6, 8, 20, 24, 26. А в случай че сте решили този месец да си купите кола, подходящидни са 10,12, 18, 21, уточни Милена. 

Най-негативните дни през този месец са 2, 8, 9, 20 и 29. В тези дни бъдете внимателни, изключително при шофиране. Най-хубавият ден ще е 15 юли - тогава може да планирате всичко значимо, заяви тя.

Цветето за този месец е розата - за естетика и благополучие. Кодът за триумф е 191 - той ликвидира всички негативи, уточни тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР