Нулевото равенство във вторник срещу Лудогорец беше 11-и пореден мач

...
Нулевото равенство във вторник срещу Лудогорец беше 11-и пореден мач
Коментари Харесай

Левски гони антирекорд на ЦСКА

Нулевото тъждество във вторник против Лудогорец беше 11-и следващ мач на Левски без победа в шампионата. Това е клубен антирекорд на отбора от " Герена ".

Ако обаче в неделя не реализиран триумф при гостуването си на Хебър в Пазарджик, " сините " ще изравнят и отрицателно достижение на огромния си противник в родния футбол - ЦСКА.

През пролетта на 2015 година " армейците " не записаха победа в 12 поредни срещи от шампионата. Серията стартира на 1 март 2015 година (загуба с 0:2 от Локомотив София) и продължи до 23 май (равенство 1:1 още веднъж с " червено-черните " ).

В рамките на тази отрицателна серия бяха реализирани 5 равенства и 7 загуби. Любопитното е, че в първите 10 срещи от тази поредност ЦСКА не вкара нито един гол. Краят пристигна на 31 май с домашен триумф с 3:1 над Литекс.

Дългата поредност без победа срина " алените " от първо на пето място в класирането. По време на 12-те мача отпред на ЦСКА се изредиха Стойчо Младенов, Анатоли Нанков, Галин Иванов и Любослав Пенев, напомня " Блиц ".

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР