Нулевият ДДС за брашното и хляба няма никакъв ефект върху

...
Нулевият ДДС за брашното и хляба няма никакъв ефект върху
Коментари Харесай

Допуснаха Мика до ефир и тя пак го разтресе! България е бясна на депутатите – джобовете им…

Нулевият Данък добавена стойност за брашното и хляба няма никакъв резултат върху потребителите, а единствено върху производителите, това са 100 млн. лв.. 25-те стотинки на литър гориво са още 150 млн. Те натовариха бюджета, само че нямаше никакъв резултат върху хората, това са неправилни решения. Само 3,6% от българите могат да си заплащат сметките. 40% изобщо не могат. Това съобщи за „ Твоят ден “ икономистът Мика Зайкова.

Тя прикани партиите да се стегнат и да сформират постоянно държавно управление, което да си направи бюджет. „ Служебният кабинет всичко да им направи и да си бие камшика и след това кой ще дава отговор за това? Те няма по какъв начин да образуват разноски и политики. Не президентът им е отговорен, че има служебно държавно управление, депутатите не мислят за проблемите на хората, а си гледат личните джобове “, акцентира тя. И уточни, че е нужна строга диференциация кой има потребност от обезщетения.

Според икономиста Михаил Кръстев няма по какъв начин Народното събрание да задължи служебният кабинет да внесе бюджет. „ Декларацията им е пожелателна, само че не би трябвало да чакаме, че служебното държавно управление ще промени решението си. Ако внесат нов бюджет, служебните министри ще носят отговорност за свръхразходите, които депутатите гласоподават. Това ще е избирателен бюджет “, счита той.

По думите му България няма да остане на студено, тъй като към момента сме енергиен водач на Балканите. „ Планът за възобновяване значи енергийна промяна за България, която обаче може да е контрапродуктивна “, предизвести икономистът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР