Нужен е друг подход и то изцяло от страна на

...
Нужен е друг подход и то изцяло от страна на
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма да допусна компромис със Скопие преди да сме получили ясни и необратими гаранции

„ Нужен е различен метод и то напълно от страна на Северна Македония. Те би трябвало да съблюдават Договора за добросъседство, да се съблюдават правата на българите там, да се спре езика на омразата и да се усъвършенства транспортната съгласуваност “. Това съобщи Анастас Герджиков във връзка бъдещето на връзките ни със.

„ Много пъти споделих, че историческата комисия не е историческа – задачата й е да не позволява в просветителната система на РСМ да се учат неща, които насъскват хората против България. Има цялостен консенсус, че би трябвало да настояваме Договорът да се съблюдава.
Радев: Санкциите по " Магнитски " са съдбоносен акт в поддръжка на българската народна власт
Санкциите по закона " Магнитски " от Съединени американски щати са съдбоносен акт в поддръжка на българската народна власт с дълготрайни последствия. Това съобщи Румен...

„ Много ясно заявих нашата национална позиция при започване на октомври – няма да позволи компромис с отварянето на вратата за договаряния за участие преди да сме получили ясни и необратими гаранции. България не може да каже „ да “ преди да се приключи нарушаването на човешките права, преди да се спре систематичната дебългаризация, да се унищожава българското историческо завещание, да се изкорени езикът на омразата. В глава 35 няма залегнали условия да се съблюдават човешките права, касаещи македонските българи “, изясни Радев. Той изрази удивление, че се популяризират лъжи, че ще допусне компромис преди да се получат гаранции от Скопие за страната ни. 

И двамата претенденти бяха безапелационни, че не би трябвало да има референдум по тематиката у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР