(НСТС) проведе онлайн заседание, свикано от заместник министър-председателя по икономическата

...
(НСТС) проведе онлайн заседание, свикано от заместник министър-председателя по икономическата
Коментари Харесай

Тристранката обсъди плана за възстановяване

(НСТС) организира онлайн съвещание, свикано от заместител министър-председателя по икономическата и демографската политика и министър на туризма,.
Правителството и обществените сътрудници разискаха плана на.
 НСТС не се разбра за минималната заплата и за обезщетенията от 24 лева дневно НСТС не се разбра за минималната заплата и за обезщетенията от 24 лева дневно
Националният съвет за тристранно съдействие (НСТС)  заседава онлайн съвещание, под председателството на заместител министър-пре...
Бяха показани главните акценти и параметри на четирите стълба на Плана – Иновативна България, Зелена България, Свързана България и Справедлива България. Социалните сътрудници показаха позиции си по съответните структурни детайли на Плана, като направиха съответни оферти и бележки по текстовете на плана и оферти за обвързване на Плана с Националното тристранно съглашение.
В хода на полемиката бяха разисквани плануваните ограничения за икономическо и обществено възобновяване от рецесията – пазара на труда, поощряване на стопанската система за реализиране на промяна към климатична индиферентност, ръководството на вложенията в сходство с правилата на партньорство при вложението на средства от Европейски структурни и инвестиционни фондове.
Допълнително обществените сътрудници разискаха постъпило предложение от КНСБ и АИКБ за изменение и допълнение на Кодекса на труда по отношение на насилствения престой не по виновност на работодателя при оповестено изключително състояние или оповестена изключителна епидемиологична конюнктура, както и за регламентиране на обезщетения за служащите и предприятията при насилствения престой.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР