Новото шоу на bTV Дъ Шоуто няма да започне на

...
Новото шоу на bTV Дъ Шоуто няма да започне на
Коментари Харесай

Отложиха шоуто на Нейков. Страх ли ги е bTV от Капките

Новото шоу на bTV " Дъ Шоуто " няма да стартира на датата, на която в началото бе разгласен старта му - понеделник, 2 май, а смяната озадачи феновете. Най-вероятната причина е рекордния рейтинг на юбилейния сезон на " Като две капки вода " по конкурентната Нова тв, който също се излъчва на 2-ри.

Освен на " Дъ Шоуто ", чиято премиера, в последна сметка, ще е единствено с ден забавяне - на 3 май, от медията изместиха и още един план - продължението на хитовия си сериал " Съни бийч ". В деня, в който започват и двата плана, по Нова тв върви " Един за различен ", който обаче има много по-слаб рейтинг от " Капките ". 

Решението за отсрочване на старта на " Съни бийч "  2 и " Дъ Шоуто "  е било взето броени дни преди двата плана да излязат на екран, като в началото те е трябвало да запълнят времето на " Сървайвър "  след финала на риалитито на 27 април.

Така " Съни бийч " към този момент няма да върви в понеделник, а във вторник и сряда. Същото се отнася и за новия вид на " Комиците "  – " Дъ Шоуто ". А в праймтайма в понеделник остават два часа и половина турски сериал.

Засега от bTV не дават обяснение за повода за изненадваща смяна. Любопитна детайлност е, че досега рейтингите демонстрират, че почитателите на турските сериали са единствените лоялни към медията зрители в понеделник вечер, когато Нова тв излъчва " Капките ", написа " Блиц ". Иначе, съгласно формалните данни, на старта на шоуто интереса към двете малките екрани е почти идентичен, само че след това цифрите се трансформират в интерес на Нова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР