Новото попълнение на ЦСКА - София Тобиас Хайнц даде специално

...
Новото попълнение на ЦСКА - София Тобиас Хайнц даде специално
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: ЦСКА е най-големият клуб в България! Тук съм, защото имам високи цели

Новото попълнение на ЦСКА - София Тобиас Хайнц даде особено изявление пред клубната телевизия. В него той показа първите си усещания от новото футболно предизвикателство, приказва за задачите които си слага, другарството си с Джонатан Линдсет, както и за това, с какво би бил най-полезен на " алените ".

" Впечатленията от първия ми ден са положителни. Срещнах се с момчетата, с треньорите, с всички към клуба. Всички са страхотни и чакам да прекарам идващите три години и половина тук. 
 Новото попълнение на ЦСКА - София се включи в първата подготовка за годината Новото попълнение на ЦСКА - София се включи в първата подготовка за годината
Не беше мъчно да реша да дойда тук. Разбрах за интереса към мен от дълго време. Почувствах се същински мечтан от ЦСКА, чувството беше прелестно и единствено след няколко седмици се разбрахме. Очевидно ЦСКА е най-големият клуб в България. С най-голяма история. Също по този начин и опцията, която клубът може да ми даде, уповавам се със продобиване на купата и мачовете в европейските шампионати. Нивото на играчите, на треньорите. Всичко това изцяло беше добре за мен. 
 Новият в ЦСКА - София подписал за три години и половина Новият в ЦСКА - София подписал за три години и половина
Линдсет ми описа доста и неговото мнение беше решаващо за мен, тъй като му имам вяра. Информацията, която ми даде за града, беше позитивна. Той обича София. Разказа ми за тренировките, за равнището и всичко звучеше забавно и професионално. 
 Тобиас Хайнц: Тук съм за ЦСКА - клуб с история, обичаи и дух Тобиас Хайнц: Тук съм за ЦСКА - клуб с история, обичаи и дух
Футболът е Норвегия е бърз и двуостър, всичко се случва доста бързо. Разчита се на физиката. Доколкото разбрах в българското състезание е същото. За технични и бързи играчи като мен това може да бъде преимущество. Ще употребявам 100% от физиката и силата, която имам, с цел да оказа помощ на тима. 

През цялата си кариера съм бил доста техничен състезател, само че казусът ми беше, че не вкарвах задоволително голове. Мисленето ми за този сезон беше, че би трябвало да бъда измежду топ играчите в шампионата. Да вкарам най-вече голове, да направя най-вече асистенции. Да бъда на високо равнище всяка седмица. Беше мъчно. Играх в нападателен тим, който вкарваше доста голове, макар че завършихме на осмо място в класирането. 

Получавах асистенции и от Линдсет, когато беше там, само че продължих да въвеждам и след идването му в ЦСКА. Беше сложна задача, само че съм горделив и благополучен, че съумях да реализира това в моя първи професионален тим. 

Моята цел е да запиша същия сезон тук. Затова съм притеглен тук, с цел да потвърдя, че мога да направя същото и в българското състезание. Да въвеждам доста голове, да върша доста асистенции, с които да способствам за тима. Имам високи цели, а знам, че и тези на ЦСКА са такива. По това си пасваме доста добре ", показа Тобиас Хайнц.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР