Новото попълнение на ЦСКА - София Симеон Александров днес празнува

...
Новото попълнение на ЦСКА - София Симеон Александров днес празнува
Коментари Харесай

ЦСКА - София поздрави Симеон Александров.

Новото попълнение на ЦСКА - София Симеон Александров през днешния ден чества своя 19-и рожден ден. Бързоногият техничар към момента не е направил своя формален дебют с алената фланелка, а с някогашния си тим Септември досега е изиграл 8 мача от началото на шампионата, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция.

Общо в кариерата си в Първа и Втора професионална лига Александров е записал 61 мача, в които е вкарал 12 попадения и е изработил 7 асистенции.
 Симеон Александров след прехвърлянето си в ЦСКА - София: Една моя фантазия се сбъдна Симеон Александров след прехвърлянето си в ЦСКА - София: Една моя фантазия се сбъдна
Той е младеж на Локомотив (Пловдив), след което минава в школата на Септември (София), където съумява да развие своите качества и справедливо стига до юношеските и юношески гарнитури на националния тим на България, а от началото на септември е част от първия тим на ЦСКА - София.

" Пожелаваме на Симеон Александров здраве, благополучие, шанс и доста триумфи с армейския клуб! ", написаха от " Армията ".

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР