Новото попълнение на Барселона - Ерик Гарсия разкри, че първоначално

...
Новото попълнение на Барселона - Ерик Гарсия разкри, че първоначално
Коментари Харесай

Ерик Гарсия: Сега трябва да постигнем много големи неща

Новото попълнение на Барселона - Ерик Гарсия разкри, че в началото е напуснал отбора, тъй като не се е давало късмет на младите играчи.

Защитникът е младеж на каталунците, само че през 2017 година мина в Манчестър Сити. Сега се завръща на " Камп Ноу " с вярата да се наложи в състава и да реализира триумфи с Барса, за каквито е мечтал като дете.

" Бих желал да благодаря на президента Жоан Лапорта. на Рафаел Юсте, на Матеу Алемани, на Рамон Планес и на хората, които в продължение на месеци полагаха всички старания да ме доведат тук. Всички искахме да стигнем тук. Това е сбъдната фантазия, тъй като единствената ми цел беше да се върна в Барса. Дано бъдещето е изпълнено с триумфи. Искам да кажа на всички почитатели, че ще дам всичко за тази фланелка. Клубът ми го е внушил - тук би трябвало да печелиш. Така че съм доста благополучен да се прибера у дома.

Мечтата ми беше да играя за първия тим на Барса от дребен. Ето за какво да се преоблека през днешния ден в съблекалнята на Барса е като да стигна до края на пътя, който съм почнал като бебе. Сега би трябвало да реализираме доста огромни неща.
 Барса си върна Ерик Гарсия, на ред е Емерсон
Барса си върна Ерик Гарсия, на ред е Емерсон

Трансферите не стопират

Всеки харесва Жерар Пике, само че нямаме място за съпоставяне. Аз в този момент стартирам, а той е най-хубавият защитник през последните 10 години. Да го имаш за сътрудник е наслада и в същото време условие. Ще се изучавам от него, с цел да бъда на неговото равнище.

По това време младежите не получаваха толкоз късмет тук, както през днешния ден, а планът, който ми предложиха в Манчестър, беше доста атрактивен и по тази причина приехме предлагането от Сити. Много съм удовлетворен от това по какъв начин се стекоха събитията, тъй като това ме докара до тук, където желая да бъда.

Няма да открия, че Хосеп Гуардиола е страховит треньор. Много съм му признателен за доверието, което ми даде при идването си в Манчестър. Той работи доста по тактиката с играчите и по тази причина е толкоз сполучлив.

Имам доста близки връзки с Ансу Фати и ние продължаваме да поддържаме контакт. Много желая да играя с него на " Камп Ноу ". Тази година той получи травма, само че ще се завърне, какъвто беше преди ", сподели Гарсия.
 Агуеро: Барселона е най-хубавият тим в света, върша стъпка напред
Агуеро: Барселона е най-хубавият тим в света, върша стъпка напред

" Бе положително решение да дойда тук и се надявам да оказа помощ за постигането на високите цели "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР