Новото попълнение на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър не възнамерява да

...
Новото попълнение на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър не възнамерява да
Коментари Харесай

Трипиър няма да допусне същата грешка като Бейл

Новото попълнение на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър не има намерение да допусне същата неточност като Гарет Бейл в градския противник Реал Мадрид. За 6 години в Испания уелсецът по този начин и не съумя да научи локалния език, като по този метод освен че не съумя да се сближи със съотборниците си, само че и си навлече голям брой насмешки. Затова британският национал незабавно е почнал натоварен курс по испански език.

“Да, значимо е да науча езика допустимо най-бързо, с цел да мога да си споделям със съотборниците ми, почитателите и треньора, което е доста значимо. Ще бъде мъчно, само че основната ми цел е да науча испанския колкото се може по-бързо, с цел да мога да приказвам на интервютата. Доста е значимо, тъй като желая да си контактувам със съотборниците ми на и отвън терена. Много е значимо това изключително когато отиваш в чужбина, тъй като ще играя в Испания и желая да си поддържам връзка с всички хора в клуба”, съобщи Трипиър в изявление за AS.

Kieran Trippier: " Being at Atlético is a tough challenge, but I'm up for it, I'm ready " https://t.co/mgv14CfDae Diario AS enjoyed sitting down for a chat with @trippier2 " Atleti is like a family and I want to be part of it " pic.twitter.com/Kpe9FgoEn9
— AS English (@English_AS) August 6, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР