Новото попълнение на Арда - Радослав Цонев, коментира предстоящия двубой

...
Новото попълнение на Арда - Радослав Цонев, коментира предстоящия двубой
Коментари Харесай

Цонев: Всички ме приеха много добре в Арда

Новото попълнение на Арда - Радослав Цонев, разяснява идния дуел на отбора против Септември при подновяването на efbet Лига. 

" Добре се усещам, одобриха ме сносно. Надявам се да се сработим. През декември месец ми се обадиха, спортният шеф Ивайло Петков и треньорът - Александър Тунчев, взех решение, че за мен ще е по-добре да направя тази крачка. Отборът има млади футболисти и капацитет да се развива ", показа той.

" Надявам се да сме подготвени, усещам се добре. Направихме една добра подготовка, мисля, че тимът е подготвен и се надявам да го покажем още в първия мач ", добави Цонев.

" Очаквам победа, несъмнено. Ще ни бъде много мъчно, Септември е един млад тим, много стимулиран, знаят защо излизат във всеки един мач. Времето няма да е най-хубавото, теренът също. Ще създадем всичко с цел да излезем спечелили ", отговори футболистът по отношение на идния мач със Септември в efbet Лига.

" За мен е много рано да приказваме за класиране, дано първо минат няколко кръга и да забележим по какъв начин ще сме с точките. Не знам дали топ 6 ще можем, ще дадем всичко от себе си, значимото е да побеждаваме "

" В персонален проект най-важното нещо да съм здрав, по-късно да оказвам помощ на тима с моите качества, опит и игра, другото каквото пристигна. Не обичам да си слагам цели и упования. Работя всеки ден да се развъртвам ", приключи Радослав Цонев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР