Новото острие на ГЕРБ срещу президента и партиите на протеста

...
Новото острие на ГЕРБ срещу президента и партиите на протеста
Коментари Харесай

Митов с фаворити в служебния кабинет

Новото острие на ГЕРБ против президента и партиите на митинга Даниел Митов се оказа, че има любимци в служебното държавно управление на Румен Радев.

По думите му в служебния кабинет има попадения - министърът на външните работи Светлан Стоев и  министърът на защитата Георги Панайотов. Те са експерти, с които съм работил, сподели Митов.

Важно е жителите да видят служебния кабинет и първите му дейности, разяснява Митов в изявление за Българска национална телевизия. И съобщи, че ГЕРБ ще се опълчват на уволнението на експерти и назначението на " някакви доста странни хора ".

Митов разяснява и избирането му за заместник-председател на ГЕРБ, като акцентира, че постоянно е седял вдясно, в дясно-консервативното пространство. Сменил е няколко партии, само че те постоянно са били десни, някои от тях към този момент не съществуват, съобщи той.

Митов разяснява и държанието на " Демократична България ", като уточни, че са взели вота на гласоподавателите и са го сложили разполагаем на президента на Българска социалистическа партия.

" Кабинетът, който е спретнат сега, си е кабинет до известна степен и на Българска социалистическа партия ", съобщи най-после заместник-председателят на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР