Новото нормално се отрази на почти всички аспекти в живота

...
Новото нормално се отрази на почти всички аспекти в живота
Коментари Харесай

Как да сме убедителни, когато говорим с маска

" Новото обикновено " се отрази на съвсем всички аспекти в живота ни. Един от тях е връзката с останалите и това по какъв начин да установим пълноценна връзка с другите. Експертът по ораторско майсторство и реторика Черил Чембърс от Щатския университет на Мисисипи ни дава насоки по какъв начин да поддържаме връзка дейно, когато сме скрити зад маска.
 Снимка 506315

Лицето

Човешкото изражение е главният метод, по който можем да отличим страстта у близките. С маската обаче близките няма да видят усмивката ни, нито могат изцяло да разчетат какво показваме. Чембърс поучава да наблегнем на очния контакт, с цел да не останем неразбрани.

Езикът на тялото

" Няма да повярвате какъв брой доста информация издава стойката на тялото ни, " споделя тя пред Conversation. Когато сме щастливи, сме по-изправени и с вирната глава, до момента в който когато сме потиснати и тъжни, сме се свили в себе си. Тя предлага да стоим изправени и напълно обърнати към индивида, с който беседваме, както и да кимаме постоянно, до момента в който слушаме какво ни дава отговор.
 Снимка 493162

Гласът

Специалистката по красноречие ни припомня и какъв брой е значимо с какъв звук, мощ на гласа и с какви паузи приказваме. Тя акцентира, че маските не понижават силата на гласа ни, въпреки да ни се коства по този начин. Ако стартираме да приказваме по-високо, посланието ни може да се схване по напълно друг метод.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР