Новото изявление на президента на САЩ Джо Байдън за руския

...
Новото изявление на президента на САЩ Джо Байдън за руския
Коментари Харесай

The Times: Забележката на Байдън за Путин може да е най-голямата му грешка в кариерата

Новото изказване на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за съветския му сътрудник Владимир Путин може да се окаже най-сериозният вербален гаф в кариерата на американски водач, написа The Times.

„ Дългата политическа кариера на президента Байдън е цялостна с гафове, само че изказването му, че президентът Путин „ не може да остане на власт “ може да е най-сериозната до момента. Забележката на Байдън сигурно ще възроди изказванията на критиците, че американският президент... страда от съществено намаляване на когнитивните функционалности.

По-рано съветското външно министерство съобщи, че думите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че счита съветския водач Владимир Путин за " боен нарушител ", слагат американско-руските връзки на ръба на разрива. Съответното известие е оповестено на уеб страницата на организацията.

„ На 21 март на посланика на Съединени американски щати Джон Съливан, който беше извикан в съветското външно министерство, беше осъществен демарш и му бе връчена протестна нота по отношение на неотдавнашните неприемливи изказвания, направени от ръководителя на Белия дом Джо Байдън по адрес на президента на Русия. “, се споделя в известието.

„ Подчертава се, че сходни изказвания на американския президент, недостойни за общественик от подобен висок сан, слагат руско-американските връзки на ръба на срутва. Министерство на външните работи на РФ предизвести, че враждебните дейности, подхванати против Русия, ще получат съдбоносен и безапелационен отпор “, се споделя в изказването на министерството.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР