Новолуние в 05:53ч. Ден за планиране. Това, което планирате на

...
Новолуние в 05:53ч. Ден за планиране. Това, което планирате на
Коментари Харесай

Лъвове, днес любовта ви успокоява! Везни, чувствате се страхотно в личен план

Новолуние в 05:53ч. Ден за обмисляне. Това, което планирате на този ден, ще има наклонност да се осъществя през целия лунен месец.

Овен – Емоционалността и пристрастеността работят съвършено в естетика и издигат връзките ви на идващото равнище, можете да се насладите на компанията на индивида, който имате до себе си. Ако сте необвързани посредством познатата другарска среда може да има ново запознанство.

Телец – Динамичност и самочувствие ще ви оказват помощ да уреждате всичките си отговорности с постепенно и устойчиво движение. Нищо не може да ви спре, защото сте в въодушевление да създадете подобаващата атмосфера за вас и вашия сътрудник, с цел да прекарате дружно прелестни моменти на пристрастеност и деликатност.

Близнаци – Много сте удовлетворени, тъй като успявате да разрешите някои бизнес/делови проблеми в точния момент и да получите отговорите, от които се нуждаете. Вие сте през днешния ден в „ разходно “ въодушевление. Бъдете деликатни, можете да похарчите доста повече пари, в сравнение с сте възнамерявали.

Рак – Трябва да извършите някои бизнес задължения, с които закъснявате. Не сте в идеалното въодушевление да се справите с това, само че ще имате помощ от сътрудници. Малко сте нервни, а и сътрудникът ви не е в най-хубавото въодушевление.

Лъв – Умът ви би трябвало да е избистрен, защото може да се сблъскате с напрегнати обстановки. Меркурий ще ви помогне да постигнете изясненост на концепциите и да съумеете. Любовта ще ви успокои и ще можете да изживеете хубави моменти.

Дева – Ако сте необвързани, посредством другарската среда може да се появят нови хора, които ще проявят мощен сексуален интерес към вас. Ако зародят нови запознанства, изискванията ще бъдат удобни за прекосяване на контактите към по-стабилно или обвързващо равнище.

Везни – Енергията на този ден ви подхожда идеално и ще сте подготвени за работа. Колегите ви са малко нервни, само че вие успявате да се справите с тях. В прочувствения сегмент – чувствате се ужасно и функционирате добре с обичания човек.

Скорпион – Важно е да преодолеете вероятните подозрения и предубеждения, които имате, защото те могат да имат негативен резултат върху персоналния ви живот. Колкото и да мислите, през днешния ден не можете да вземете съответни решения. Можете да бъдете "разпнати " сред два разновидността. Удължете времето за решението.

Стрелец – Днешният ден ви оказва помощ да бъдете дейни в ежедневните въпроси и това е задоволително, с цел да ви извърши с убеденост. Новолунието изостря сетивата в персоналния ви живот и ускорява страстите по неповторим метод.

Козирог – Вие сте в въодушевление да дадете най-хубавото от себе си на индивида до вас, защото това ви изпълва с страсти и неповторими моменти. Ако сте необвързани, посредством вашето директно обграждане, може да има нови хора, които ще повлияят на въображението и страстите с наличието си.

Водолей – Днес се стремите да поддържате връзка, защото сте мощно екстровертни и желаете да поддържате връзка с нови хора. Новолунието ви оказва помощ да намерите нужната естетика, от която се нуждаете и основава условия за нови запознанства.

Риби – Днес ще сте изпълнени с положителни страсти. Ще се радвате на мира и опция да си отдъхнете малко от проблемите. Посветете този ден на обичаните си занимания или го прекарайте с близки хора.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР