Новоизбраният административен ръководител на Районна прокуратура – Търговище Мила Стайкова

...
Новоизбраният административен ръководител на Районна прокуратура – Търговище Мила Стайкова
Коментари Харесай

Мила Стайкова оглави Районна прокуратура – Търговище

 Новоизбраният административен началник на Районна прокуратура – Търговище Мила Стайкова през днешния ден встъпи публично в служба, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

На гала в наличието на сътрудниците ѝ, окръжният прокурор на град Търговище  Диляна Стоянова връчи акт за встъпване в служба на районния прокурор на града Мила Стайкова, като ѝ пожела здраве и професионални триумфи.

Прокурор Стайкова има над 21 години юридически стаж в Прокуратурата на Република България. В интервала от април 2000 година до април 2002 година е " младши прокурор “ в Окръжна прокуратура – Търговище. Преназначена е на длъжността " прокурор “ в Районна прокуратура – Търговище, която извършва до октомври 2010 година

С решение на Висш съдебен съвет по Протокол № 36/06.10.2010 година е назначена на служба заместник-районен прокурор, а с решение на Прокурорската гилдия по протокол № 22/17.06.2020 година е избрана за и. ф. административен началник на Районна прокуратура - Търговище. След извършен конкурс прокурор Мила Стайкова публично заема поста като титуляр.

Според нея активността на Районна прокуратура – Търговище следва да се развива в изискванията на последователност и рационализиране на положителните практики, като естествено предизвикателство ще бъде организацията на работа след окрупняването на Районната прокуратура. В тази връзка главните старания на административния началник ще бъдат ориентирани към основаване на обединен колектив, оптимални условия за работа и налагане на единни стандарти по места.

Прокурор Стайкова залага на висока динамика в работата на прокуратурата и основаване на относителна предвидимост в активността на прокурорите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР