Виктория Митева е новият оперативен мениджър на Фестивалния и конгресен

...
Виктория Митева е новият оперативен мениджър на Фестивалния и конгресен
Коментари Харесай

ФКЦ-Варна с нов директор и ново име

Виктория Митева е новият действен управител на Фестивалния и конгресен център. Това заяви на конференция във Варна изпълнителният шеф на НДК в София Андрияна Татарова. От години варненският Фестивален комплекс е под шапката на Националния замък на културата. Предстои пребрандиране и налагане на новото наименование " НДК Варна “.

Амбицията на управлението е видоизменение на ФКЦ и превръщането му в същински културен център. Предстои синхронзиране на работните стратегии сред София и Варна, сподели Андрияна Татарова. 

" Тази задача за мен е идея! Осъзнавам какъв брой мъчно ще ми бъде ", акцентира в изявление за Радио Варна Виктория Митева. Тя добави, че една от задачите й като управител на ФКЦ е привличането на младата аудитория, която " да не идва тук единствено за кино, а да го усеща като собствен културен дом ". 

По думите на Митева градът има потребност от млада културна общественост. 

Предстои дигитализиране на афишите и обновяване на зала 1, добави шефът на ФКЦ-Варна. " В зала 1 на има потребност от изцяло обновяване - на техническото и физическото съоръжение - седалки и цялостната организация на залата по актуалните стандарти ", добави Виктория Митева пред БНР.

Рекламите по фасадата на НДК-Варна ще бъдат отстранени, безапелационна е Митева.  " Това е първото нещо, с което се заемаме. Ще следваме политиката на НДК-София това нещо да се почисти от имиджа, който загрозява културната тенденция на този център ", уточни тя. 

Подновяване на конгресната дейност е една от първите новости, които предстоят пред НДК-Варна. " За да се случва конгресна активност от остарелия вид обаче, би трябвало да има обновяване ", сподели още Митева, и добави:  " Най-голямата ми упоритост е да съумея да видя освежен НДК-Варна в сграден фонд, само че и в цифрово и софтуерно отношение, с цел да съм горда, че съм съдействала нещо за този град ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР