Новодошли сирийци, иракчани и граждани на други страни променят структурата

...
Новодошли сирийци, иракчани и граждани на други страни променят структурата
Коментари Харесай

Мигранти подлагат на натиск традиционните престъпни банди в Германия

Новодошли сирийци, иракчани и жители на други страни трансформират структурата на проведената престъпност, декларират в нов документален филм представители на федералната полиция.

Докато проверява свързани с араби незаконни фамилии, федералната престъпна полицейска организация е забелязала огромен брой обвинени с задгранични паспорти.

„ В към една трета от делата, измежду обвинените има мигранти, а това значи, че би трябвало да следим от близко този феномен “, разяснява началникът на организацията Холгер Мюнх.

Само за два дни: 1350 мигранти са пристигнали на гръцки острови

Германските управляващи от дълго време се борят с кланове с връзки с арабския свят, най-много семейства от ливански генезис. Новопристигнали сирийци и иракчани към момента не са развили незаконни структури, показва Мюнх. Но той предизвестява да не се позволява грешката на управляващите от 70-те година на XX век, когато огромен брой ливански мигранти идват в страната.

Полицейският началник Франк Рихтер от Есен, Западна Германия, съобщи във кино лентата на А Ер Де, че мигрантите подлагат на все по-голям напън обичайните кланове и стартират да работят като съперници. Наркотърговци от дълго време употребяват иракчани за куриери, само че в този момент управляващите виждат, че някои от новодошлите се пробват „ да завладяват бизнеса “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР