Ново убийство бе извършено в София. Кървавият ужас е станал

...
Ново убийство бе извършено в София. Кървавият ужас е станал
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Ново зверско убийство скова от ужас България. Жертвата – възрастна жена

Ново ликвидиране бе осъществено в София. Кървавият смут е станал в столичния квартал „ Свобода “. Жертвата е стара жена, оповестява Блиц. Душманинът й към този момент е задържан.
На мястото на убийството има засилено полицейско наличие. Какви са били връзките сред килъра и жертвата му към момента не се знае. На този стадий не са ясни претекстовете за зверството, както и с какво е била умъртвена дамата.
Живеещи в региона обявиха, че килърът бил изкаран от жилището, където направил съдбовното действие, с белезници. На място пристигнали и медици, само че те единствено установили гибелта на дамата.
Това е четвърто ликвидиране, разиграло се в София от началото на 2024 година. В последния ден от януари месец бе премахнат с патрон в главата Мартин Божанов-Нотаруиса. Преди това Габриела и майка й Красимира тровиха, а по-късно удушиха Пейо Пеев, който е татко на първото дете на Габриела. В първите дни на януари пък в морга бе открит трупът на Кирил Русев, а по-късно се разбра, че и той е бил погубен.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР