Ново социологическо проучване показва, че крайнодесният коментатор Ерик Земур ще

...
Ново социологическо проучване показва, че крайнодесният коментатор Ерик Земур ще
Коментари Харесай

Коментаторът Ерик Земур е все по-вероятният съперник на Макрон на изборите

Ново социологическо изследване демонстрира, че крайнодесният коментатор Ерик Земур ще доближи до втория тур на президентските избори във Франция през април.

Според проучването, представено от " Ройтерс ", Земур, а не Льо Пен, ще е главният конкурент на настоящия държавен глава Еманюел Макрон напролет.

Нито един от двамата не се е кандидатирал за момента, само че се чака Земур да го направи на следващия ден. Пред телевизия BFMTV той изясни преди дни:

"Всичко е готово. Единствено би трябвало да реша и да натисна копчето. Аз вземам решение по кое време и по какъв начин. "

Ерик Земур,
коментатор

Данните на Френския институт за публичното мнение, направено за в. " Фигаро ", сочат, че Макрон ще получи 25% на първия тур - с едвам 8 пункта над Земур (17). Съвсем покрай него е Льо Пен (16 на сто). Ако десницата - " Републиканците " - издигне Ксавие Бертран на първичните си избори, той би взел 13 на 100.

Това изправя Макрон и крайнодесния Земур, прочут с радикалните си мнения за същността на Франция и противоречиви оферти за миграцията и френските имена, един против различен на балотаж, в случай че дистанцията се резервира или усили. Тенденцията, която към този момент се появи в други две изследвания, следва месеци на намаляване на реториката на Льо Пен и партията ѝ " Национален общ брой " в опит за разширение на поддръжката.

Земур, назад, набра известност около острите си мнения за исляма, имиграцията, дамите и парижки квартали, които съгласно него " към този момент не са Франция ". Наскоро той сподели пред телевизия BFMTV, че дамите печелят по-малко средства от мъжете, тъй като избират специалности, където заплащането е по-ниско.

Повече за Ерик Земур четете.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР