Ново генетично изследване предполага, че египетските фараони са били умишлено

...
Ново генетично изследване предполага, че египетските фараони са били умишлено
Коментари Харесай

Сензация! Египетските фараони с извънземен произход

Ново генетично проучване допуска, че египетските фараони са били съзнателно генетично манипулирани от софтуерно напреднала извънземна цивилизация. Това оповестява уеб сайтът humansarefree.com.

Резултатите от проучването може да са най-хубавото доказателство, че строителите на пирамидите са били тясно свързани със същества, зародили в други елементи на Вселената.

Седем години са били нужни на асистентът в Швейцарския университет Стюарт Флейшман и неговият екип, с цел да създадат изследване и да картографират геномите на 9 антични египетски фараони. Ако техните изводи се окажат правилни, те могат да трансформират международната история.

Флейшман и неговият екип подлагат скъпоценни проби от антична ДНК посредством развой, наименуван полимерна верижна реакция (PCR). В региона на молекулярната биология тази техника постоянно се употребява за възпроизвеждане и амплифициране на единично копие на парче ДНК, като дава на откривателите ясна картина на нечий генетичен пръстов отпечатък.

Осем от деветте проби дадоха забавни, само че типични резултати. Деветата проба принадлежи на Ехнатон, тайнственият фараон от 14 век прочие н. е. и бащата на Тутанкамон.

За добиване на ДНК е са изследвали на първо време малко парче изсушена мозъчна тъкан, а за сигурност на резултатите пробата бил още един с костна такава.

Очевидно нарасналата интензивност в генома на Ехнатон допуска, че той е имал по-висока черепна съдържимост заради нуждата да побере по-голяма кора. Но каква разновидност би предиздвикала човешкия мозък да пораства? Въпреки годините на пробиви в генетиката, към момента не сме разкрили подобен способ. Могат ли тези 3300-годишни доказателства да сочат към антична генетична операция? Това дело на напреднали извънземни същества ли е? Дали митологията на Древен Египет не е освен това от сбирка от алегорични приказки?

Флейшман изяснява: „ Теломеразата [генетичен ензим] се употребява единствено от два процеса: рисково стареене и рискова разновидност. Генетични и археологически данни демонстрират, че Аменхотеп IV/Ехнатон е живял до към 45 години. Това не е задоволително, с цел да се всмуква цялата хромозомна теломераза, оставяйки след себе си едно неловко, само че допустимо пояснение. "

" Тази догадка се поддържа и от обстоятелството, че анализът с електронен микроскоп разкрива признаци на нуклеотиден белег, който е изменнически симптом за зарастване на ДНК спиралата след излагане на мощни мутагени. "

Означава ли това, че Ехнатон, един от най-загадъчните фараони на Древен Египет, е бил генетично модифициран по време на живота си? Във всеки случай това изказване удостоверява теорията, че антични извънземни в миналото са посещавали цивилизация, живяла по крайбрежията на Нил.

„ Това е, меко казано, вълнуващо изобретение “, сподели Флайшман пред пресата. „ С екипа ми представихме документи за партньорска инспекция и направихме и пренаписахме тестванията задоволително пъти, с цел да сме сигурни, че са точни.

" Не знам всички последствия от нашите открития, само че несъмнено имам вяра, че те би трябвало най-малко да насочат научната общественост в посока, която би била неотложно отхвърлена единствено преди няколко десетилетия. "

Ако това проучване е правилно, то то може да провокира невиждана смяна на парадигмата. Ако извънземните са взели участие интензивно в живота на най-могъщите човеци преди хиляди години, значи ли това, че те ще се върнат? Може би в никакъв случай не са напускали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР