Новият здравен министър Асена Сербезова се оказа фенка на купона

...
Новият здравен министър Асена Сербезова се оказа фенка на купона
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV: Новият здравен министър в холивудски сюжет - вози се с Ролс Ройс и Макларън на поредната си сватба

Новият здравен министър Асена Сербезова се оказа фенка на купона и първокласните коли. В мрежата се популяризират снимки от следващата й женитба, която е с търговеца на медицински консумативи Петър Сербезов.

За четвъртия значим ден в живота си министърката е с луксозна бяла рокля на българска марка. Най-впечатляващи обаче за аудиторията се оказаха колите, с които се придвижват за церемонията младоженците. А и се знае, че господин Сербезов е вманиачен почитател на първокласни коли.

Новото семейство театралничи до „ Ролс Ройс “, а по-късно отпрашват, евентуално на меден месец с бял „ Макларън “ с табелка „ Младоженци “.

Малко по-рано в пространството се завъртя видеото от сватбата на министър Сербезова, само че малко по-късно то беше изтрито, евентуално по гледище на младоженците.

Д-р Асена Сербезова наподобява отлично в четвъртия си брачен ден, само че дали ще има пети подобен по модела на холивудските звезди – следва да разберем.

Засега за нейния мъж Петър Сербезов се оказа, че обича огромните купони, кючеците, а в последните дни е извънредно удовлетворен, че за жена си има министър на опазването на здравето и това е неговото „ коледно знамение “. Това проличава и от постовете му във Facebook. А във видео от 50-ата си годишнина Сербезов разкрива и необикновен гений - самичък да върти кючеци, качен върху стол.





















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР