Проф. Костадин Ангелов от ПГ на ГЕРБ поздрави председателя на

...
Проф. Костадин Ангелов от ПГ на ГЕРБ поздрави председателя на
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Костадин Ангелов поздрави Никола Минчев за Деня на лъжата и укриването на Кирил Петков! ДПС изригна за премиера: Страхливец, марионетка! Да дойде Лена Бориславова, тя е истинският министър-председател

Проф. Костадин Ангелов от ПГ на ГЕРБ поздрави ръководителя на Народното събрание Никола Минчев за Деня на лъжата и укриването на премиера Кирил Петков от парламентарен надзор.

" Искам да ви поздравя, че изпълнихте със наличие Деня на лъжата. Искам да кажете на Кирил Петков, че сте му шеф и би трябвало да пристигна, с цел да дава отговор на въпросите американското и английското посолство ли са довели компании, свързани с Путин, в Министерския съвет, с цел да подписват меморандум с вицепремиера Асен Василев.

Къде бил Асен Василев, който трябвало чете лекции в чужбина, можел да си чете и на следващия ден.

Хвала ви за парламентаризма, обърна се Ангелов към Минчев.

Информацията, че Кирил Петков скоростно се е насочил, към която и да е граница, е мощно притеснителна, сподели Томислав Дончев.
свързани новини38159на 01.04.202260510на 01.04.2022
Думата взе на два пъти и депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид, който назова от парламентарната естрада Кирил Петков " страхливец " и " марионетка ". " Предлагам да подложите на гласоподаване допуск до залата на госпожа Лена Бориславова, която приказва по значимите тематики вместо министър-председателя. Явно госпожа Бориславова е министър-председателят, а не марионетката Кирил Петков ",изригна Хамид, а ръководителят на Народното събрание Никола Минчев му наложи наказване " забележка ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР