Тома Биков от ГЕРБ разби безсилието на кабинета на Кирил

...
Тома Биков от ГЕРБ разби безсилието на кабинета на Кирил
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Тома Биков: Елена Йончева може да оглави цирка по честването на Барселонагейт в националния празничен календар

Тома Биков от ГЕРБ разруши безсилието на кабинета на Кирил Петков и четворната коалиция, откакто Явор Божанков от Българска социалистическа партия излезе с декларация по тематиката " Барселонагейт ".

Тома Биков се самоцитира от февруари 2020 година: " Това интензивно мероприятие се повтаря всяка година. Темата " Барселонагейт ". Нека го вкараме в националния ни празничен календар. Елена Йончева може да е ръководител на тази циркова натрупа. Може датата да е 20 февруари. Тази работа е доста смешна.

Магистрала " Хемус " може да вкарате за април, " подслушванията " за през май.

Вместо да се занимаваме с тоталната непросветеност поради тежкото интелектуално равнище на ръководещите и последващите рецесии, стигаме до старите ченгета като Бойко Рашков, който спрята дейни мероприятия. Те по този начин бранеха комунизма, по този начин го бранеха, че той падна за три дни.

Имало в този момент публикация, имало фотоси. Естествено, че ще има фотоси, щом се написа за Бойко Борисов. След това идвате и желаете разговор. Няма да има политически разговор, до момента в който вършиме всички тези нелепости, сподели Биков.

Чувството ви за правдивост се свежда до това да си изключите партията на неприсъствено съвещание, сподели Биков в отговор на Явор Божанков, само че акцентира, че по този начин не се вземат решение значимите въпроси като цени на тока, храните и инфлацията.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР