- новият световен шампион по вдигане на тежести, с който

...
- новият световен шампион по вдигане на тежести, с който
Коментари Харесай

Как случайно Карлос се озовал в залата и "палавото" му минало

- новият международен първенец по повдигане на тежести, с който България се гордее. 17-годишният роден играч даже записа и удивителен международен връх - 208 кг при изтласкването. А всичко за него е почнало толкоз инцидентно - просто се озовал в залата, търсейки своя братовчед.
" Съвсем инцидентно се озовах в залата, аз търсех братовчед си, поради него влязох. Треньорът ми сподели да хвана лоста. Илиян Илиев е моят персонален треньор, който ме е учил да пипвам лоста. Първо лоста да подвигам, след това нагоре. Това са първите ми стъпки към триумфа " - споделя той пред " Спортната джунгла ".
Оказва се, че като по-малък той имал и проблеми с дисциплината. Насар е бил гонен от персоналния си треньор Илиян Илиев, тъй като не го слушал и си играл с... котка. От националния тим също е бил гонен поради неприятна дисциплинираност през 2019 година. Все отново младежът признава, че към този момент е пораснал и оставил тези неща зад тила си.
" Не на първа подготовка, след това ме изгони, само че се сдобрихме. Той въпреки всичко е треньор, би трябвало да вдъхва почит на състезателите, с цел да го слушат, да няма неточности по-нататък " - разяснява той случая с Илиян Илиев, след което описа и за изгонването от националния тим:
" За качването на покрива не ме е гонил, бях изпъден за неприятна дисциплинираност през 2019 година, мисля. Понякога имам такива интервали, в които ми се излиза повече. Все отново би трябвало да стискаме зъби и когато се приготвяме за някъде, да сме прецизни. Вече съм ги израснал тия неща, виждам да не дублирам грешките си ".
Вижте повече за това .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР