Новият супергеройски филм Капитан Марвел 2 оглави бокс-офис класацията на

...
Новият супергеройски филм Капитан Марвел 2 оглави бокс-офис класацията на
Коментари Харесай

Капитан Марвел 2 оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

Новият супергеройски филм " Капитан Марвел 2 " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка в дебютната си седмица в киносалоните, предадоха информационните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Продукцията обаче осъществя доходи от едвам 47 милиона щатски $ в Съединени американски щати и Канада, сочат данните от неделя на профилираната компания " Екзибитър рилейшънс ". 

Подобни ниски резултати " са невиждани за филм от киновселената на " Марвел " в бокс-офис класацията ", разяснява анализаторът Дейвид Грос, представен от Агенция Франс Прес.

Според него това се дължи на няколко фактора - възходящата известност на стрийминг услугите, умората от филми, в които " липсва въображение ", както и стачката на холивудските артисти, попречила на промоционалните акции. Протестът завърши в края на предходната седмица.

В този филм от киновселената на " Марвел " към Карол Данвърс, известна още като Капитан Марвел (в ролята е Бри Ларсън), се причисляват Моника Рамбо, в чийто облик е Тейона Парис, и Камала Хан - в ролята е Иман Велани. Трите дами са принудени да обединят старания, с цел да спасят Вселената. Те необяснимо разменят телата си, когато употребяват своите сили. 

На второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка се подрежда хорърът " Нощна промяна във Фреди ", който сред петък и неделя събра 9 милиона щатски $ от продадени билети в американските и канадските киносалони. Филмът, приспособен по известната поредност видеоигри, споделя за призрачни аниматронни талисмани, които се пробват да убият нощен охранител, изигран от Джош Хъчърсън, и дребната му сестра в изоставена пицария.  

На трето място се подрежда концертният филм за турнето на певицата Тейлър Суифт - " Taylor Swift: The Eras Tour ". През миналия уикенд постъпленията от продажбата на билети за него възлизат на 5,9 милиона щатски  долара.

След него в е " Присила ", биографичен филм за брачната половинка на Елвис Пресли, с доходи в Съединени американски щати и Канада от 4,8 милиона щатски $. Продукцията, направена по книгата на Присила Пресли " Елвис и аз ", наблюдава бурната й връзка с Краля на рока - от първата среща до разлъка. Режисьор е София Копола.

На пето място в северноамериканската бокс-офис ранглиста се подрежда " Убийците на цветна луна " на Мартин Скорсезе, който осъществя 4,7 милиона щатски $ през миналия уикенд. Филмът е с дълготрайност от над три часа и е с присъединяване на Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР