Новият старши треньор на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев заяви, че

...
Новият старши треньор на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев заяви, че
Коментари Харесай

Манчев: Първата ми цел е да стабилизирам играта на Хебър

Новият старши треньор на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев съобщи, че първата му цел е да стабилизира тима като игра и резултати. Манчев пое поста през предходната седмица на мястото на италианеца Фулвио Пеа, който беше назначен за спортно-технически шеф.

Новакът в Първа лига Хебър заема 14-ото място във краткотрайното класиране със единствено две победи в 11 мача и актив от 7 точки. 
" Първата и непосредствена цел пред мен е тимът да се стабилизира като игра и резултати. По отношение на първото към този момент сме подхванали стъпки в тази тенденция, упражняваме интензивно, готвим се съществено и отговорно. Да, времето ни притиска, само че ние сме по този начин през цялото време и няма да се извинявам с това. Истината е, че би трябвало да работим доста крепко, с цел да наваксаме пропуснатото. Ще търсим усъвършенстване и надграждане във всяка една фаза на играта, тъй като проблемите не бяха единствено в противниковото наказателно поле ", съобщи 44-годишният Манчев в изявление в клубния уебсайт.
Той дебютира като старши треньор в родния си град, откакто до момента е работил единствено като помощник в Хебър, Миньор Перник, ЦСКА и Нефтохимик.

" Чувството е доста прелестно тъкмо с родния ми клуб да дебютирам в елита на България. Разбира се отговорността е огромна, съзнавам я и съм подготвен за тази крачка и съм оптимист, че ще се оправя. Това е и най-голямата тръпка. Аз съм доста признателен на управлението за гласуваното ми доверие и съм 100 % уверен, че ще го оправдая ", сподели той.Владимир Манчев ще дебютира отпред на Хебър при гостуването на Арда. Според букмейкъра отборът от Пазарджик е новобранец в този мач. Залози за " двойка " в Кърджали се одобряват при коефициент 6,90. Равенството е оценено с 4,31, а възможен триумф на домакините с 1,53.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР