Новият стар треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев - ще

...
Новият стар треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев - ще
Коментари Харесай

Дерменджиев ще залага твърдо на Тодор Неделев

Новият остарял треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев - ще продължи да залага твърдо на Тодор Неделев. След като 68-годишният пловдивски експерт върна 30-годишния плеймейкър измежду титулярите при успеха с 3:1 над Хебър, през днешния ден се чака Тошко още веднъж да стартира от първата минута. Както е известно, от 18:00 часа " орлите " гостуват на Славия в отсрочен мач от III кръг на еfbet лига.

Любимецът на почитателите на Ботев Пд беше изпаднал тотално от сметките на към този момент някогашния ментор Ивайло Петев, макар че в Разград го привлякоха с огромни упования. Срещу Хебър Неделев не игра ослепително, само че пък изостряше офанзивите на своя отбор, а също така изпълняваше статичните положения. Георги Дерменджиев, като умел експерт, осъзнава, че няма по какъв начин 30-годишният футболист да си върне формата като с магическа пръчка и това ще стане с времето и с трупане на игрови минути.

Любопитно е, че в групата на Лудогорец влиза младият вратар Дамян Христов. Той ще заеме мястото на Серджио Падт, а другояче титуляр ще бъде Симон Слуга.

Очаква се Антон Недялков, който получи отмора против Хебър, да бъде титуляр през днешния ден на стадион " Александър Шаламанов ". Той записа два мощни мача, против Арда и Фенербахче, само че това бяха първите му срещи от 7 месеца и поради това Дерменджиев му спести един дуел, осведоми " Мач Телеграф ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР