Реал Мадрид триумфира за 36-и път в своята история с

...
Реал Мадрид триумфира за 36-и път в своята история с
Коментари Харесай

Реал Мадрид триумфира за 36-и път с титлата в Испания

Реал Мадрид победи за 36-и път в своята история с купата в Испания. Това се случи след 34 кръга в Ла Лига, откакто в него " лос меренгес " поразиха с 3:0 Кадис, до момента в който Барселона загуби с 2:4 визитата си на Жирона и по този метод " блаугранас ", преададе Факти.бг.

Реал Мадрид е една от най-прочутите футболни институции в света с богата история и впечатляващи достижения. Клубът е учреден през 1902 година и от този момент е измежду водещите в испанския и международния футбол.

Историята на Реал Мадрид е изпълнена с именити моменти и трофеи. От първите си дни до днешния миг, клубът е спечелил безчет титли в националните и интернационалните надпревари. Сред тях са многократните трофеи в испанската Ла Лига и Купи на Испания.

Състезателната класа на Реал Мадрид постоянно е била отличена с висок професионализъм и възхитително качество на играта. От златната епоха на Ди Стефано и Пушкаш до епохата на Зидан и Роналдо, клубът непрестанно основава нови истории и въодушевява милиони почитатели по света. Сега настоящите идоли са Винисиус Жуниор, Родриго Гояс, Антонио Рюдигер и други, а по всяка възможност през новия сезон на " Бернабеу " ще играе и Килиан Мбапе.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР